Eng | Ita | Rus    Follow Us Facebook Linkedin Twitter

 

THAILAND , 2011


VIEW

Sala Ayutthaya Resort is clearly of new construction, but the thoughtful design of Onion Architects allows the resort to respectfully fit in amongst its ancient surroundings.  The monolithic brick walls of the entryway call to mind the impressive stature of the old city, while asserting their modernity with a slight and precise undulation that feels both ancient and exacting. This grand entrance creates a mood of magical stoicism, preparing the guest for an experience in a world out of time. Through the gates as it were, a minimalist oasis emerges in linear expanses of marble and stark white walls, through which glimpses of brick remind the guest of their special seclusion. With a nod to Roman baths, the pool area is a vast collection of white marble steps leading into cool blue waters, the stairs and pools themselves creating a geometric design. 
Photography by Wison Tungthunya's Photography

Deditors - Via R. Rossellini 12 - Bisceglie (BAT) - P. IVA 06483820723 | USA +1 305 7839278 | ITA +39 3296826101 | info@deditors.com   
apri a tutto schermo